Breaking News
Loading...
24 Temmuz 2014 Perşembe

Güzel Köylü 6.Bölüm Fragmanı 30 Temmuz 2014


Güzel Köylü 6.Bölüm Fragmanı 30 Temmuz 2014
Güzel Köylü 6.Bölüm Fragmanı 30 Temmuz 2014



Gül ve Cemal tekrar birarada!
Cemal’in bilek güreşinde Kaan’ın karşısında bayılarak yenilgiye uğraması Gül’ü oldukça etkilemiştir. Gül, Cemal’e karşı haksızlık ettiğini düşünerek tekrar onunla çalışmaya karar verir. Kaan’ı da  Cemal’in bayılmasına neden olduğu  için suçlar. Oysa  Cemal’in  bayılmasında Kaan’ın hiç bir etkisi yoktur. Bu tamamen Kamuran ve ablasının hazırladığı bir oyundur.
Cemal ve Gül tekrar birlikte çalışmaya başlarlar. Üstelik birlikte çalışma sonucunda olumlu etkiler almış, süt  verimini arttırmışlardır. Bu durum köyde  kıskançlıklara neden olurken Gül ve Cemal’in de yakınlaşmasına neden olur. Ancak Kaan da Gül’ü yalnız bırakmaz.


Güzel Köylü dizisinde macera kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. 6. bölümün fragmanından da anladığımız kadarıyla Kaan, Gül’ün sorunu haline gelmeye başlıyor. Köy halkı ise henüz Kaan’ın, Gül’ün eski sevgilisi olduğunu bilmiyor. Eğer bunu Cemal ya da köyden herhangi biri öğrenirse neler olacak?
Allah’ın Hikmet’i ise Kaan’ın kötü biri olduğunu sürekli her fırsatta köy kahvesinde dile getiriyor.(Alıntı.)

güzel köylü fragmanı, güzel köylü 6.bölüm  fragmanı, güzel köylü 6.bölüm fragmanı, güzel köylü dizisi fragmanı, güzel köylü fragmanı, güzel köylü son bölüm izle,

Güzel Köylü Yeni bölümüyle 30 Temmuz 2014 Çarşamba 20.00'da Star'da!


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Toggle Footer