Breaking News
Loading...
19 Mayıs 2014 Pazartesi

Güzel Köylü dizisi Oyuncuları


Güzel Köylü dizisi konusu ne? Güzel Köylü dizisi kimler rol alacak? Güzel Köylü dizisi kim oynuyor?

Erkan Sever ve Simge Selçuk
Star TV’de Haziran ayında ekrana gelecek olan, Baykut Badem ve Filiz Ekinci’nin senaryosunu kaleme aldığı ve Mustafa Şevki Doğan’ın yöneteceği Güzel Köylü’nün kadrosu renklenmeye devam ediyor.

Erkan Sever ve Simge Selçuk
Birbirinden başarılı ve sevilen oyuncuların kadrosunda barındırdığı ve yapımcılığını Gold Film’den Faruk Turgut’un üstleneceği Güzel Köylü dizisinde Erkan Sever ve Simge Selçuk da yer alacak.
UÇURUM DİZİSİNDEN OYUNCU
Gold Film’in yapımcılığında gerçekleşen ve Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmenliğini yapacağı Güzel Köylü dizisinin oyuncu kadrosu güçlenmeye devam ediyor.
Faruk Turgut’un yapımcılığını üstlendiği diziyi Baykut Badem ve Filiz Ekinci kaleme alacaklar. Gizem Karaca, Berk Cankat, Ahmet Mümtaz Taylan, Zerrin Sümer, Özlem Tokaslan ve Ali İpin’in yer alacağı dizide en son Uçurum dizisinde rol alan Mehmet Ali Nuroğlu da yer alacak.
İKİ OYUNCU DAHİL OLDU
Haziran ayında Star TV’de ekrana gelecek olan ve yapımcılığını Gold Film’den Faruk Turgut’un üstleneceği ‘Güzel Köylü’ dizisinin oyuncu kadrosuna iki usta oyuncu dahil oldu.
Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmen koltuğuna oturacağı ve Baykut Badem’in senaryosunu kaleme alacağı Güzel Köylü dizisinde Ahmet Mümtaz Taylan ve Zerrin Sümer de yer alacaklar. Dizinin başrolünde Gizem Karaca ve Berk Cankat bulunuyor.
BAŞROLDE GİZEM KARACA
Son olarak ”Benim Hala Umudum Var” dizisinde rol alan güzel ve başarılı oyuncu Gizem Karaca, Gold Film’in yeni dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Dizinin bir diğer oyuncusu da Sana Bir Sır Vereceğim dizisinden tanıdığımız Berk Cankat oldu. Dizinin çekimleri önümüzdeki günlerde Muğla’da yapılacak. Haziran ayında Star TV ekranlarında yayınlanması planlanan dizinin yapımcısı Gold Film.
Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmenliğini yapacağı ve Baykut Badem’in senaryosunu kaleme alacağı “Güzel Köylü” dizisinde başrol oyuncu olarak Gizem Karaca yer alacak. Muğla’da çekimlerine başlanacak olan dizinin Haziran ayında Star TV’de başlaması bekleniyor.














Güzel Köylü Dizisi Oyuncuları Kimler ve Rol İsimleri

Güzel Köylü Dizisi Gül – Gizem Karaca
Güzel Köylü Dizisi Cemal – Berk Cankat
Güzel Köylü Dizisi Nihal – Simge Selçuk,
Güzel Köylü Dizisi Celal – Tolga Ortancıl
Güzel Köylü Dizisi Ayten – Zeynep Eylül Demirpehlivan
Güzel Köylü Dizisi Sude – Su Kutlu
Güzel Köylü Dizisi Zafer – Ali Erkazan
Güzel Köylü Dizisi Yusuf – Ali İpin,
Güzel Köylü Dizisi Ahmet Mümtaz Taylan,
Güzel Köylü Dizisi Zerrin Sümer,
Güzel Köylü Dizisi Özlem Tokaslan,
Güzel Köylü Dizisi Mehmet Ali Nuroğlu,
Güzel Köylü Dizisi Esin Civangil,
Güzel Köylü Dizisi Deniz Baytaş,
Güzel Köylü Dizisi Erkan Sever,
Güzel Köylü Dizisi Toygan Avanoğlu
Güzel Köylü Dizisi Uğur Biçer
Güzel Köylü Dizisi Ömür Özdemir


GÜZEL KÖYLÜ dizisi oyuncuları ile çok özel röportajlar


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Toggle Footer