Breaking News
Loading...
14 Mayıs 2014 Çarşamba

Güzel Köylü Berk Cankat

Güzel Köylü Berk Cankat 

Güzel Köylü Berk Cankat
Güzel Köylü Berk Cankat 

Berk Cankat kimdir hayatı oyunculuk kariyeri (Güzel köylü )

Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle ekranlara taşınan genç ve yakışıklı oyuncu Berk Cankat kimdir? Sevilen dizi Medcezir'in yeni bölümlerinde rol alacak olan Berk Cankat kimdir hayatı oyunculuk kariyeri...


Berk Cankat 9 mayıs 1984 yılında Ankara ilinde dünyaya gelmiştir. Eğitimini BilkentÜniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi GrafikTasarım bölümünü mezun olarak bitirmiştir.Berk Cankat görsel sanatlarla uğraşmaktadır ve resim yapmaktadır. Berk CankaAkademi 35 BuçukSanat Evinde Oyunculuk Eğitimi Almıştır İlk Dizisi Olan Sana Bir Sır Vereceğim'de Büyük Bir Fan Kitlesine Ulaşan Cankat İkinci Dizisi Olarak 28 Şubat 2014 Günü Medcezir Dizisine Başlayacaktır.
Sana Bir Sır Vereceğim dizisinin iyi olmayan adamı kalan Mücadele ünlü oyuncu Katı Cankataçısından canlandırılmaktadır. Bir yaz sezonu olacak diye yola çıkan sıra ekibi dizinin tutmuş olması sebebiyle yepyeni yayım döneminde deekranlarda kalacağını bilgisini verdi . Mücadele karakterinin son günlerde öne çıkmasından dolayı sizlere Katı Cankat yaşamı ile ilgili habervermeyi cazip gördük. Okurlarımızın büyük bölümü Katı Cankat sevgilisi kim sorusunu sormaya devamı ediyor. Sizlere en kısa zaman içinde bu süje ile ilgili da haber vermeye çalışacağız.


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Toggle Footer